logo header
 
HOME     CONTACT
VERTROUWD EN SERVICEGERICHT
ONLINE DIENSTEN   

Risicoverzekering


Niemand staat graag stil bij de mogelijkheid van overlijden. Zeker niet indien dat uzelf, een partner of andere dierbare familieleden betreft. Naast emotionele gevolgen zijn er ook vaak financiële gevolgen. In bijna alle gevallen gaat het gezinsinkomen er fors op achteruit.

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat de nabestaanden na uw overlijden of na het overlijden van uw partner goed verzorgd achterblijven. De uitkering van deze verzekering kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het aflossen van een hypotheekschuld of persoonlijke lening of voor het betalen van successierechten. Maar ook in de zakelijke sfeer zijn er toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld indien een achterblijvende zakelijke partner het bedrijf van de nabestaanden van zijn overleden compagnon wil overnemen.

De verzekering keert uit indien de verzekerde voor de einddatum van de verzekering komt te overlijden. U kunt kiezen uit drie verschillende vormen: een gelijkblijvend, een lineair dalend of een annuitair dalend verzekerd bedrag. De verzekering kan op een of op twee levens worden gesloten en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid kan worden meeverzekerd. Tot slot heeft u voor de premiebetaling de keus uit een éénmalige koopsom of een periodieke premie per maand, kwartaal, halfjaar en jaar.Door ook nog eens rekening te houden met of u wel of niet roker bent kan u dit honderden euro's per jaar in premie schelen!

en onvermijdelijk: het hoort net zo bij

« terug