logo header
 
HOME     CONTACT
VERTROUWD EN SERVICEGERICHT
ONLINE DIENSTEN   

Wat zijn onze belangrijkste taken?


Vier belangrijke taken van uw assurantietussenpersoon.

Het werk van een verzekeringsadviseur houdt eigenlijk maar één ding in: u helpen met alles op het gebied van verzekeringen. Vier belangrijke taken van uw assurantietussenpersoon zijn:
 

  • Adviseren: Wij adviseren u over de meest geschikte en toepasselijke verzekeringsproducten. Rekening houdend met uw situatie en wensen, en zoekend naar de meest passende verzekering. 
  • Selecteren: Wij beschikken over speciale vergelijkingssoftware en productoverzichten van zeer veel verschillende verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringscombinaties en oplossingen. Gecombineerd met onze verzekeringskennis helpen wij u zo om de juiste keuzes te maken.
  • Informeren: Alles om ons heen verandert continue.Dat geldt zeker voor verzekeringen. Het is ondoenlijk om overal goed van op de hoogte te blijven. Eén van de belangrijkste taken van de verzekeringsadviseur is dan ook om u te informeren over veranderingen die mogelijk gevolgen hebben voor u.
  • Ondersteunen: De waarde van een verzekeringsadviseur is vooral goed merkbaar op het moment van een schade. Wij zijn dan echt úw partner.Wij onderhandelen namens u bij alle stappen die moeten worden ondernomen, zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn.


« terug