logo header
 
HOME     CONTACT
VERTROUWD EN SERVICEGERICHT
ONLINE DIENSTEN   

Arbeidsongeschiktheid


Deze ondernemers AOV is een arbeidsongeschiktheidsverzekering die volledig gericht is op herstel en re-integratie. Mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt raken, dan ondersteunt deze verzekering u als ondernemer om de voortzetting van uw bedrijf veilig te stellen.

Werken aan de toekomst
Meestal zal het mogelijk blijken om na de arbeidsongeschiktheid weer aan het werk te gaan in uw eigen beroep. Mocht dit niet het geval zijn, dan verkennen we gezamenlijk gedurende drie jaar andere mogelijkheden: in eerste instantie zoeken we die binnen het eigen bedrijf. Als dat niet slaagt, zoeken we verder buiten het eigen bedrijf naar een functie die recht doet aan uw opleiding en ervaring. Gedurende deze periode houdt u recht op een uitkering die is gebaseerd op uw eigen beroep, zelfs als de re-integratie slaagt en u een nieuw inkomen verwerft.

Na drie jaar maakt deze vorm van verzekering de balans op en wordt de uitkering definitief vastgesteld: als de re-integratie niet is geslaagd ondanks uw volle inzet, dan blijft de uitkering gewoon doorlopen. Maar ook als de re-integratie geslaagd is en u daadwerkelijke nieuwe werkzaamheden heeft gevonden, behoudt u voor een deel uw recht op een uitkering.

Aantrekkelijke korting
Als u een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit krijgt u een aantrekkelijke instapkorting van 30% in het eerste jaar, 15% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar.

 

« terug